Wat ik ermee doe, dat is aan mij

Wat ik ermee doe, dat is aan mij – niernieuws.nl

‘Wat stel je voor?’ Martijn kijkt mij over de tafel heen aan. Ik denk snel na. ‘Laten we in ieder geval niet meer tien weken wachten voordat we elkaar zien. Ik stel zes weken voor. Dan kunnen we bekijken of dit een trend is of een schommeling, en dan beslissen wat te doen.’ ‘Daar ben ik het mee eens’ knikt hij instemmend. Fijn, denk ik: hij laat mij beslissen. Dat voelt goed, vooral omdat ik weet dat hij bij twijfel, …

Ik heb een diner kortingskaart gewonnen! Wat kan ik ermee

Dat doe ik weleens vaker. Want stel dat ik iets zie wat ik graag wil hebben dan is het handig om gelijk toe te kunnen slaan. Zo ook afgelopen zaterdag. Ik zie dat de veiling voor een diner kortingskaart nog een minuut duurt en er is nog niet geboden. Dus ik plaats een bod van 1,–. En wacht af.

HOE WERKT HET? – MijnPositieveGezondheid.nl

Geef bij elke stelling aan in hoeverre je het ermee eens bent of niet. Vul in wat je zélf belangrijk vindt. En niet wat de dokter of een andere persoon wellicht wil horen. 0 = niet mee eens. 10 = helemaal mee eens . Hoe krijg ik de uitkomst in bezit? Je antwoorden brengen je Positieve Gezondheid in kaart. Dat gebeurt aan de hand van het spinnenwebmodel.

Mijn hart, wat doe ik ermee… – gerardhulsegge

Wauw! Die machtige God, die alles gemaakt heeft, zelfs dat onmetelijke heelal, ziet mij staan, wat meer is, heeft mij aanvaard door wat Jezus, ook voor mij, gedaan heeft. Dat is Waarheid! Ik mag weten: “Ik ben geliefd en puur gemaakt”. Hij houdt van mij, ik ben door Hem een nieuwe schepping! Ik wordt niet meer afgerekend op wat ik fout doe.

Zorgen, wat doe je ermee – MOED

Bijvoorbeeld op mijn angst of ik iets wel kan vragen kan ik bedenken dat ik ‘een nee heb, en een ja kan krijgen’. Dat maakt dat ik me optimistischer voel en me ook minder afhankelijk maak van de uitkomst. Er hangt geen waardeoordeel over mezelf aan vast. Dat geeft …

Kinderbijslag: wat doe je ermee? – ANOUKZWAGER.nl

Kinderbijslag: wat doe je ermee? by Anouk Leave a Comment on Kinderbijslag: wat doe je ermee? Op de eerste dag van de maanden januari, april, juli en oktober, wordt de kinderbijslag gestort.

Ingevingen, wat doe jij er eigenlijk mee? – Tineke Blokzijl

Zo ervaar ik dit soort invallen als ik in de auto zit of wanneer ik lekker buiten aan het wandelen ben, of wanneer ik ’s avonds heerlijk in bad zit (ik ben een fervent badderaar – heerlijk dat warme water om me heen) of terwijl ik de was opvouw (een meditatief moment voor mij, ik ben een beetje gek wat dat betreft, geloof ik.

Emoties? Wat doe je ermee? – TO BE Kinderopvang

Wat doe je ermee? Anja Rijkens, Pedagogiek “Niet huilen, is niet nodig!” Dit hoor ik regelmatig om mij heen. Ook ik heb dat in het verleden wel eens gezegd, maar toen ik er over nadacht, ben ik er snel mee gestopt. Vroeger was het namelijk erg normaal om te zeggen dat je niet mocht huilen. Iemand die het aan kan voelen als het te

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *