USB speelt niet af op draagbare dvd speler

Dvd speler speelt via USB niet de gehele film af

Op mijn computer speelt hij wel het gehele bestand af dus het ligt niet aan de USB stick of aan het AVI bestand. Echter is dit niet bij elk bestand maar at random doen sommige het wel en sommige niet.

films van USB-stick afspelen op DVD speler lukt niet. – Kassa

Feb 17, 2014 · De .vob bestanden komen rechtstreeks van een DVD en die kun je niet ‘zomaar’ op een USB-stick zetten om af te spelen. Een afspeelprogramma op een PC kan daar nog wel mee overweg, maar een DVD-speler niet.

USB-stick werkt niet op DVD-speler – Archief Windows

Ik heb al een hele hoop films staan op mijn computer en de helft ervan werkt niet op mijn dvd-speler. Inderdaad, ik had het anders moeten verwoorden, maar als de film niet werkt die op mijn stick staat dan blokkeert de dvd-speler.

DVD speler leest USB stick niet | Hardware.Info Forum

Sep 15, 2014 · Ik had omdat mijn usb stick vast liep op de blu ray speler de platinum usb geformatteerd maar nu pakt hij niet meer op de tv of de blu ray speler hoe kan dat en hoe krijg ik dit weer goed

Videocodec niet ondersteund -> film op portable dvd-speler

Ik probeer films via usb af te laten spelen op onze nieuwe portable dvd-spelers maar hij geeft steeds de melding ‘videocodec niet ondersteund’.

Video en muziek afspelen via de usb-aansluiting van uw dvd

En is het mogelijk om via de usb-aansluiting van de dvd-speler, video en muziek die op een usb-stick of externe harde schijf staat af te spelen. Mits u enkele dingen van tevoren even goed bekijkt. Wat ondersteunt uw dvd-speler wel en wat niet?

DVD Speler met USB aansluiting? – allesoverfilm.nl

Mar 17, 2010 · Je zou er nog voor kunnen kiezen je DVD speler (die blijkbaar toch nutteloos is, aangezien je aangeeft veel films op je PC te hebben) de deur te wijzen en wel voor een mediapeler (al dan niet met externe voeding) te gaan.

Mijn Philips DVD-speler speelt niet elke film af.

Problemen oplossen Mijn Philips DVD-speler speelt niet elke film af.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *