Kapotte mond na gebruik XTC

Kapotte mond na gebruik XTC – Huisarts.nl

Ik heb dit weekend een pil XTC genomen, ik heb al eerder MdMA, Speed en andere gebruik maar heb deze keer compleet mijn mond kapot gekauwd. Het is nu al 3 dagen geleden en doet nog steeds veel pijn..

na xtc gebruik opgezette lippen – Dokter.nl

na xtc gebruik opgezette lippen Bereken je BMI Bereken hier je BMI De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies Geslacht * Man Vrouw Leeftijd * Lengte * cm Gewicht KG Email * Ik ben …

Mond compleet kapot • XTC / MDMA • DrugsForum

Apr 19, 2016 · Mond compleet kapot door Moetsie » ma apr 11, 2016 6:52 am Ik heb eergister met mijn stomme kop op lege maar anderhalf pil XTC gedaan, en na een nacht heeeel lekker hard gegaan te zijn heb ik helaas wel mijn lippen tong én wangen kapot gebeten.

Mond helemaal kapot gebeten • XTC / MDMA • DrugsForum Jan 08, 2017
Zenuwtrekjes door xtc • XTC / MDMA • DrugsForum Apr 06, 2012

Weitere Ergebnisse anzeigen

Kapotte tong, sneetjes zijkant | DrugsForum

Sep 30, 2010 · Ook helemaal achter in mijn mond. De ene keer heb ik er eerder last van dan de andere keer. Ook zit er dan een gelige kleur aan. Ik gebruik dan ook met grote regelmaat astma medicijnen. Roken/blowen laat ik ook niet in de weg staan. Ik heb er dan ook zeer duidelijk meer last van dan andere mensen.

Blaren op tong en witte tong naar xtc – Uppers – De

Blaren op tong en witte tong naar xtc – posted in Uppers: Ik heb nu 3 keer xtc gebruikt. Telkens ruim 2 maanden ertussen. De eerste keer geen kater etc. 2de keer een superwitte tong met allemaal blaren erop. 3de keer weer blaren op mijn tong en koortslip. Ik dacht misschien komt het wel als de pillen in mijn mond zit dat het dan gaat irriteren.

De risico’s van XTC- Informatie over drank, drugs, roken

Na het gebruik van XTC kan iemand zich down, depressief, overgevoelig en ‘leeg’ voelen. Dit wordt ook wel de ‘dinsdag-dip’ genoemd. XTC wordt vaak gebruikt in het weekend en deze dip komt ongeveer na 2 à 3 dagen na gebruik, dus meestal op de dinsdag.

Hoe komt het dat na drugsgebruik je mond de volgende dag

Als je XTC/ speed/ cocaïne gebruikt komt er meer dopamine vrij in je hersenen. Doordat de dopaminebalans verstoord wordt, raak je de controle over je bewegingen soms een beetje kwijt en kan je ongewild bewegingen gaan maken. De bijt- of kauwbewegingen bij speed- cocaïne en XTC-gebruik zijn hier een voorbeeld van.

XTC | Jellinek | Is XTC-gebruik schadelijk voor je gebit?

Door gebruik van XTC neemt de spanning van je spieren toe. Ook de kaakspieren trekken samen en veel gebruikers gaan daardoor stevig knarsetanden. Ook klemmen ze hun boven- en ondergebit stevig op elkaar. Dat doen ze zowel tijdens als na het gebruik. Dit veroorzaakt schade aan je gebit, vooral aan tanden achterin je mond.

Vraag en Antwoord | Drugsinfoteam

Sinds een halfjaartje gebruik ik bijna niets meer. 1 keer in de twee maanden ongeveer, en dan maar 1 pilletje. Ik ben gezond aan het eten, trainen en ga op tijd slapen, ik merk wel dat mijn ritme weer helemaal terugkomt.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *