Foto’s buik 16 weken (en verder)

Foto’s buik 16 weken (en verder) – Mama’s hoekje – Ikkeben

Ik heb maar eens een paar buikfoto’s gemaakt . Bij Stephan destijds steeds vergeten, wat ik achteraf wel jammer vind. Ben hier dus 16 weken zwanger, maar vind mezelf nogal dik…(sorry!)

16 weken zwanger | Brabbels

Bij deze controle wordt je bloeddruk gemeten en wordt je buik onderzocht. Alle pagina’s over 16 weken zwangerschap. 16 weken zwanger harde buiken; Foto’s over ’16 weken zwanger’ Voeg zelf een leuke foto toe ! Voeg een foto toe. Waar gaat de foto over ?

16 weken zwanger | zwanger week 16 – Ikenmama.nl

Moe zijn, hartkloppingen, duizeligheid en misselijkheid zijn een paar van de meest voorkomende kwaaltjes als je 16 weken zwanger bent. Je zult merken dat je na het uitvoeren van een activiteit dat je al heel snel moe wordt.

Babydonderdag / 16 weken zwanger – Fitte Vrouwen

Hi Hanneke, 16 weken! Time Flies! Ik ben nu bijna 14 weken zwanger en ben zooooo blij te lezen dat ik niet de enige inspiratieloze kok ben! Echt, sinds ik zwanger ben is mijn creativiteit en …

De eerste 20 weken in buikfoto’s • Mommyhood

Leuk om zo’n overzicht te zien. Bij mn eerste zwangerschap maakte ik ook veel buik foto’s. Ik ben vandaag precies 20 weken zwanger en ik heb nog maar 2 foto’s gemaakt.

16 weken zwanger | Ouders van Nu

16 weken zwanger: jij. De doorbloeding van je lichaam is beter, en dat geldt ook voor je geslachtsorganen. Daardoor kun je eerder opgewonden raken en meer zin in sex hebben dan anders. Misschien voel je je met je rondere borsten en wat ronde buik ook wel sexy: nog een reden waarom je meer zin kunt hebben om te vrijen.

Zwangerschap: 17 weken zwanger – Libelle Mama

17 weken zwanger Jij. Doordat je borsten en je buik tijdens de zwangerschap flink groeien, kun je last krijgen van zwangerschapsstriemen.Dit zijn kleine scheurtjes …

16 Weken zwanger

Reageer in `16 Weken zwanger` Meld je aan en schrijf mee met je vaste `week tot week` groepje van dames die net zo ver zijn als jij. Veel nieuwe vriendschappen zijn hier al begonnen!

16 Weken zwanger – Zwangerschap en Baby

16 weken zwanger en last van nierstenen. Ik huil niet vaak van de pijn, maar vandaag heb ik zitten janken. Hebben jullie leuke pret echo foto’s En weten jullie het geslacht al Verder sinds afgelopen week wat vaker vast van mijn rug en heupen/bekken. Ik merk dat ik …

20 weken zwanger | Berichtje uit je Buik

16 weken zwanger; 17 weken zwanger; 18 weken zwanger “Vandaag 20.3, voel me helemaal zwanger. Trots en blij met mijn buik en het getrappel daarbinnen 🙂 Morgen de echo, ben zo benieuwd naar jou!” “20 weken morgen de 20 weken echo, last van me ribben en altijd nog een misselijk gevoel. Verder lang niet zo dik geworde als de 1e nu 10kilo

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *